Cikkek archívuma

Mit, és hogyan

2015.01.02 09:49
Talán hihetetlen, de igaz! Valóban lehet a sütemények készítése egyszerű, gyors, mosogatásmentes, egyszóval: macerátlan! Nem kell mást tenni, mint elővenni a speciális sütődobozt, beleönteni a megkívánt ízű sütemény alapport, hozzáadni a folyadékokat, a tojást, elkeverni, és kb, öt perc múlva a...

A macerátlan sütik világa

2015.01.02 09:23
Nem csalás, nem ámítás! Új időszámítás kezdődött a sütisütésben! Bátran lépj be, a lehetőség nyitva áll előtted is! Csak rajtad múlik, élsz-e vele, és ha igen, mit hozol ki belőle!

Jótékonyság

2015.01.01 19:40
Az Altering Bt.-nek mind a tulajdonosai, mind a vezetői, elkötelezett hívei vagyunk a másokon való segítésnek, ennek értelmében már a termelés kezdetétől fogva termékeinkkel, vagy azoknak árával támogatni kívánjuk az általunk kiválasztott szervezetet. Terveink között szerepel saját termékeinkből...

További termékekre irányuló folyamatos kísérletek

2015.01.01 19:39
A piacra bevezetni kívánt termékek köre koránt sem ér véget a jelenleg forgalmazni kívánt négy ízesítésű sütemény alappornál. Vannak már kipróbált fázisban lévő termékek is, vannak még kísérletezési stádiumban lévők, és vannak szép számmal olyanok is, amelyek még csupán „egy pajzán gondolat”...

Marketing terv

2015.01.01 19:38
A sikeres értékesítés elképzelhetetlen marketingtevékenység nélkül! Az Altering Bt. célul tűzte ki a folyamatos fejlődést; az új termékek (évente legalább 10 db!) piacra vitelét; új vásárlók szerzésére irányuló akciókat; a régi vevők megtartása érdekében törzsvásárlói kör kialakulását célzó...

Értékesítési rendszer kialakítása

2015.01.01 19:33
A saját jogon történő gyártás egyenes következménye egy jól működő értékesítési rendszer kialakítása. A Magyarországi kereskedelmi állapotokat elemezve világossá vált, hogy csak a többcsatornás értékesítési rendszer lehet sikeres, amelyből nem maradhat ki a webáruházban történő értékesítés sem. A...

A gyártási feltételek megteremtése

2015.01.01 19:31
Az élelmiszer gyártásának igen szigorú szabályai vannak Magyarországon is, melyeket a legteljesebb mértékig be kívántunk tartani. Mivel cégünk még nem gyártott korábban élelmiszert, így az alapoktól kezdve kellett megismernünk az engedélyezés teljes folyamatát. Szerencsére sikerült egy nemrég még...

Az értékesítéshez szükséges egységcsomagok kialakítása

2015.01.01 19:29
A kóstoltatások során szerzett tapasztalatok alapján elkészültek a statisztikák is. Világossá vált, hogy szinte minden ízű süteménynek sikere van, de a legfinomabbnak a joghurtos-kakaós bizonyult. Ezek után már kézenfekvő volt, hogy többféle egységcsomag kialakítása szükséges. Megszületett hát a...

A sütéshez szükséges optimális edény kiválasztása

2015.01.01 19:28
A süteményporok összetételének kísérletezése közben különös jelentőséget kapott az edény milyensége, amelyben a süteménypor olajjal, vízzel, tojással gyorsan összekeverve, öt perc alatt elkészíthető mikrohullámú sütőben. A sokadik próbálkozás után már világossá vált, hogy milyen anyagú,...

Az alapporok végső összetételének kialakítása

2015.01.01 19:27
Természetesen az első sikerek további receptúrák összeállítására sarkallták a kísérletező kedvű ügyvezetőt. Apróbb változtatásokkal újabb, és újabb sütemények kerültek ki a mikrohullámú sütőből, de csupán azok kerülhetnek a nagyközönség elé, amelyek kiállták a próbát: a tesztalanyok pozitív...
Tételek: 101 - 110 ból 119
<< 8 | 9 | 10 | 11 | 12 >>