2016 április 28-án lesz a

Nasi Party

programunk, 

melyre szeretettel meghívunk minden érdeklődőt!
 
   
 
A részvéltel ingyenes!
 
Sőt! Még ajándékot is vihetsz haza, nemcsak a nasi élményét! Ezen kívül mindig lesz egy csipetnyi fűszer, egy titkos összetevő, amitől a programok igazán különlegessé válnak! A meglepetésvendégünk kilétét még nem áruljuk el, azt majd csak a partyn fogod megtudni! (Annyit azért kikotyogok, nehogy lyukas legyen addigra az oldalad... hogy Ő bizony, személyesen, és életnagyságban: ................ :) , de inkább mégsem mondom el most, majd csak április 18. után ;-) )
 
Gyere, ismerd meg (és reméljük meg is szereted :) ) a villámgyors sütikészítés fortélyait, szerezz új infókat a desszertek terén, cserélj tapasztalatokat, vagy ha még nincs mit, kérdezz! Biztos lehetsz benne, hogy választ is fogsz kapni.
 
A helyszínt (II. János Pál pápa tér 8. IX. em. 41.) legkönnyebben a 4-es metróval tudod megközelíteni, a megállóból kijövet már látni fogod a 16 emeletes épületet, a bejárat a Népszínház utca 28. felől van. Nem bonyolult ugye? Ne aggódj, lift van. (És működni is szokott :) ) 
 
Ahol ezt látod, ott kell bejönni:
 
Kérünk úgy indulj el, hogy 18 óra és 18:15 között biztonsággal megérkezz, a termet a programunk előtt mások használják, és utánunk is jönni fognak.
 
Előfordulhat az is, hogy sokan szeretnétek velünk nasizni. Nos, ebben az esetben máshol, nagyobb helyiségre lesz szükség. De aggodalomra semmi ok, mindenkit időben értesítünk a végleges party-helyről mailben, vagy telefonon. Ezért kérünk, a Te érdekedben add meg minden elérhetőséged, nehogy lemaradj erről az édes csábításról. (Ígérjük, fölöslegesen nem fogunk zaklatni!)
 
Most már nincs más teendőd, regisztrálj az alábbi felületen, és várjad, várjad, várjad... (tudom, ez a legnehezebb, de muszáj, bírd ki légyszi, még van egy kis idő 04. 28-ig!).
 
Ott aztán dirigál majd a Nasi Party csemegemestere: 
Fenyvesi Fébe
 
Jó hangulattal, finomsággal és szeretettel várunk!
 
 
:)
 
 

Nasi Party regisztráció