Az értékesítéshez szükséges egységcsomagok kialakítása
A kóstoltatások során szerzett tapasztalatok alapján elkészültek a statisztikák is. Világossá vált, hogy szinte minden ízű süteménynek sikere van, de a legfinomabbnak a joghurtos-kakaós bizonyult. Ezek után már kézenfekvő volt, hogy többféle egységcsomag kialakítása szükséges.
Megszületett hát a négy ízből (joghurtos-kakaós, mákos, diós, kókuszos) álló egységcsomag, valamint a joghurtos-kakaós egységcsomag két tasak sütiporral.
Fontos volt, hogy minden vásárló azonos minőségű süteményt tudjon készíteni, ezért minden egységcsomaghoz tartozó speciális fedeles sütőedénybe került egy mérőpohárka, és egy keverőkanál.
Természetesen a részletes elkészítési javaslat és a hatóságilag előírt adatok is a csomagok részét képezik.