Elkészítések
2015.10.20 10:24
Diós, mákos, kókuszos ízesítésű alapporok
Felhasználás: a sütemény alapport tegyük a speciális dobozba, adjunk hozzá két színültig töltött mérőpohár (1 dl) vizet, 1 színültig töltött mérőpohár (0,5 dl) olajat és 1 L-es méretű tojást, csomó mentesen keverjük el, és tegyük be a mikrohullámú sütőbe 700 W-on kb. 5 percre sülni. A speciális doboz tetejét lazán – rányomás nélkül – helyezzük a dobozra a sütés megkezdése előtt. A tetőt levéve a kész süteményt kistányérra borítsuk át. Fogyasztható langyosra hűtve magában, vagy lekvárral, nutellával, pudinggal, teljesen kihűlt állapotban tortaként krémekkel töltve, és tejszínhabbal is tálalható. További ötletek a honlapon, valamint fotók a fényképgalériában találhatók.
Minden mikrohullámú sütő más paraméterekkel rendelkezik, ezért a sütemény készítésénél kérjük, figyeljen az Ön által használt készülék tulajdonságaira, különös tekintettel a leadott teljesítményre!
Figyelem! Az edény a sütés alatt felmelegszik, ezért edényfogó kesztyű, vagy konyharuha használata ajánlott az edény kivételéhez!