Húsvét keddje
Gondolom, mindenkinek megvan azaz érzés, hogy:
megint sonka meg tojás, már a könyökömön jön ki.
Mert ugye olyanok vagyunk (tisztelet a kivételnek!), hogy tartjuk a "hagyományokat", vagyis sátoros ünnepek alkalmával felfalunk mindent, ami akkorra rendeltetett. De mi van, ha már a klasszikus étkeket nem igazán kívánjuk a második nap, a harmadikról nem is beszélve...
No akkor jön az a rész, hogy u.a., csak egy kicsit másképp.
Húsvéti süti ajánlatunk a "Nyuszifészek a la Napos Sütik" volt,
ami nagyon mutatós, gyermekeknek meg kifejezetten egyedi meglepi.
És ráadásul ehető! A fészek alapja a mákos sütemény alapporból készült egy kis varázslattal (mandula aroma).
A közepét kivájva és megtöltve zöldre festett tejszínhabbal, jött létre a zöldfészek feeling, ebbe fészkelt bele a csokinyuszi a cukortojásokkal együtt. A körítés pedig csokitojás lett.
És ha megmaradt volna belőle egy-két szeletnyi, vagy talán az egész, hozzá lehet tálalni a Pirostojás salátát,
és így már a sonka is jobban csúszik!
Jó étvágyat kívánunk!