Húsvét keddje

2015.04.07 09:17

Gondolom, mindenkinek megvan azaz érzés, hogy:

megint sonka meg tojás, már a könyökömön jön ki. 

Mert ugye olyanok vagyunk (tisztelet a kivételnek!), hogy tartjuk a "hagyományokat", vagyis sátoros ünnepek alkalmával felfalunk mindent, ami akkorra rendeltetett. De mi van, ha már a klasszikus étkeket nem igazán kívánjuk a második nap, a harmadikról nem is beszélve...

No akkor jön az a rész, hogy u.a., csak egy kicsit másképp.

Húsvéti süti ajánlatunk a "Nyuszifészek a la Napos Sütik" volt,

ami nagyon mutatós, gyermekeknek meg kifejezetten egyedi meglepi. 

És ráadásul ehető! A fészek alapja a mákos sütemény alapporból készült egy kis varázslattal (mandula aroma). 

A közepét kivájva és megtöltve zöldre festett tejszínhabbal, jött létre a zöldfészek feeling, ebbe fészkelt bele a csokinyuszi a cukortojásokkal együtt. A körítés pedig csokitojás lett.

És ha megmaradt volna belőle egy-két szeletnyi, vagy talán az egész, hozzá lehet tálalni a Pirostojás salátát,

                            

és így már a sonka is jobban csúszik!

 

Jó étvágyat kívánunk!