Itt van az ősz...

2015.08.29 07:46

...pillanatokon belül... Bocs, de tényleg. Aki nem hiszi, járjon utána!  :D

Ennek tudatában egy kicsit gondolkodjunk előre, és szoktassuk magunkat ehhez az évszakhoz.

Kezdjüktalán a gesztenyével. Na jó, nem pont a földre esett vadra gondoltam - most nem hurkapálcikás bábokat akarok csinálni -, hanem inkább egy nagyon fincsi geszetényés Napos Sütit!

De ehhez venned kellene legalább 1 negyedkilós gesztenyepűrét (persze csak akkor, ha nem lapul a mélyhűtő mélyén 1-2 csomag eblőle)! És ha a krémekről van szó, és meg is akarod csinálni, akkor nem árt ha mindig tartasz otthon növényi tejszínhab alapot, habfixálót, zseléport, tejet, tojást, vajat vagy margarint, mert ki tudja... hátha szükség lesz rá. :) Ha nem ezen a hétvégén, akkor a következőn. De biztos vagyok benne, nem fog kárbaveszni!

Nem sokára jövök a recepttel!

:)